pakkende 3D content om u te verbinden
met uw publiek

Veel te vaak wanneer goede ideeën de wereld in worden gebracht, verliezen zij hun betekenis door miscommunicatie. Of dit nou komt door het overbruggen van domeinen of door het communiceren van designer naar de klant, met onze passie voor 3D proberen we hier een betekenisvolle invloed op te hebben. Dit met als doel, de nadruk te leggen op hoe de samenleving visueel communiceert en opleidt. We proberen dit te bereiken door middel van modelleren, het creëren van animaties, concept visualisaties en het gebruik van nieuwe media om verhalen en merken te versterken.

modelleren
animatie
concepten
new media

F16 Bunker

Concept design, architectuur visualisatie

Segro

Concept design, minimalistisch, animatie

impact is de
sleutel tot succes

Beleving is alles! Door het combineren van creativiteit, de juiste vaardigheden en een klein beetje huiswerk, kan de juiste atmosfeer gecreëerd worden voor ieder publiek.

Bekijk onze
dagelijkse renders!

Homey

vfx, 3d tracking, post

Pebble

Animatie, verdieping, speels

tiny team,
gigantic dream

Onze droom is om te innoveren binnen de visuele communicatie en vele samenwerkingen aan te gaan op een persoonlijk niveau. Dit initiatief helpt ons uw kernwaarden op een overtuigende manier over te brengen.

Bart Brinkman
Al van jongs af aan was Bart bezig met zichzelf uit dagen op het gebied van techniek. Terwijl de wereld om hem heen in een stroomversnelling kwam, ontwikkelde bart zich al snel tot de go-to man voor technische uitdagingen in de hedendaagse digitale wereld. Altijd klaar voor de toekomst en op zoek naar de eenvoud in complexiteit.

Bas Helmig 
Zijn eindeloze vooruitgang als een 3D-ontwerper stelt hem in staat om keer op keer weer uitdagingen te vinden in de 3D wereld. Hij is een vakman in zijn kunst. Bas geeft een project de details dat het verdient.

Arian Hohmann
Met zijn ervaringen binnen verschillende culturen en het spreken van vier verschillende talen, wordt Arian altijd gefascineerd door sociale chemie. Ook verlangt hij naar het uitbreiden van zijn netwerk. Hij voorziet onze verhalen van empathie en verzekerd ons ervan dat we eerlijke en persoonlijke relaties met andere creatievelingen hebben.

Ivan de Wolf 
Als het niet zijn avonturen in Azië, Afrika en Europa zijn die hem in staat stellen om unieke verhalen te vertellen, dan moet het zijn passie zijn om een glimlach op ieders gezicht te toveren. Alles heeft een betekenis en Ivan zorgt ervoor dat die betekenis overkomt.

een divers netwerk,
vele ervaringen

De samenwerkingen van Tiny Giants, variëren van concept tot realisatie, het versterken van start-ups en gevestigde bedrijven en ook op het gebied van kunst en muziek. Dit in combinatie met onze culturele diversiteit en open mindset stelt ons in staat samen met u uw doel te bereiken.

+31622966469

info@tinygiants.nl

Hoge Bothofstraat 39F, Enschede

Bedankt voor het delen, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er iets is misgegaan, probeer het opnieuw of
stuur een email naar info@tinygiants.nl

ga mee op ons
volgende
avontuur!

Onze 3D communicatie studio bevind zich in Enschede. We zijn altijd in voor een nieuwe uitdaging. Dus vanaf elke locatie en op ieder moment als u uw verhaal wilt delen, wij hebben altijd een luisterend oor.

join us for the
next
adventure!

+31622966469

info@tinygiants.nl

Brouwerijstraat 1, Enschede

Thank you! Your submission has been received!
Seems like a tiny obstacle occurred, just try to submit you story again!